banner-sketchbee

 

Sketchbee 4 juli, 1 dag extreem veel korting

Deze week heeft Sketchbee Graphic Design's Druk & print service een grootse korting actie. Op donderdag 4 juli zijn veel producten extra laag geprijst. Zo heeft u al 250 visitekaartjes voor € 25! Voor meer informatie mail of bel ons of neem een kijkje op onze facebook waar u al onze acties kan vinden en de volledige prijslijst staat! Sketchbee Facebook

geplaatst op 01-07-13 om 10:04 uur

Sketchbee T-shirts, Elisa Design Facebook

Deze week zijn de Sketchbee T-shirts gemaakt! Na vele aanvragen zijn de T-shirts dus niet allen te winnen maar voortaan ook gewoon te koop!
De T-shirts zijn te verkrijgen in de maten M, L & XL voor de mannen en voor de vrouwen in de maten 36, 38 & 40.
De T-shirts zijn van het merk Cedar Wood State en Atmosphere ze zijn al te koop voor € 5,- en er zijn er nog 17 op voorraad.

Deze week is ook de facebook pagina van Elisa Design online gegaan waar u op de hoogte kunt blijven van de laatste creaties omtrent baby en kinderspullen. https://www.facebook.com/kinderwiegjes
Deze facebook bedrijfspagina's maakt Sketchbee al vanaf € 20 waar u dan een hoofd(omslag)banner krijgt, uw logo als profielfoto en een reclamebanner ter groote van 403 bij 403 pixels.

Dus wilt u uw bedrijf goedkoop en snel promoten, vraag een facebook bedrijfspagina offerte aan via onze mail: info@sketchbee.nl

geplaatst op 01-03-13 om 10:57 uur

Sketchbee 2.1 + Drukken

Wij hebben deze week onze site van 5 naar 6 knoppen ge-update. Dit komt doordat de knop drukken er is bij gekomen.
Hieronder leest u alles over deze nieuwe knop.

Sinds deze week is het mogelijk om via de website de prijzen zien van het drukken. Sketchbee heeft de afgelopen weken verschillende contracten afgesloten met meerdere drukkerijen zodat Sketchbee voortaan altijd kan blijven drukken. Deze contracten hebben de prijzen ook drastisch kunnen verlagen. Waar je voorheen € 40 per 200 visitekaartjes kwijt was kunt u er nu al 600 voor € 45 krijgen.

Naast visitekaartjes heeft Sketchbee nu ook mooie prijzen voor flyers, ideaal om uw (startende) bedrijf te promoten!

geplaatst op 05-02-13 om 11:20 uur

Flyer Pauluskerk

Deze week heeft Sketchbee een flyer voor de Pauluskerk in Rotterdam gemaakt.
De Pauluskerk zet zich in voor de vluchtelingen in Nederland en met name Rotterdam. Voor deze actie had de Pauluskerk nog een ontwerp voor een flyer nodig die zij rond hun kerstkraam gaan uitdelen. Door de vele sponsoren is deze actie mogelijk gemaakt en wij van Sketchbee zijn dan ook erg blij dat wij ook een steentje konden bij dragen aan dit goede doel.

Klik hier om de flyer te bekijken of downloaden als pdf. Klik hier om naar de website te gaan van Pauluskerk Rotterdam.

geplaatst op 06-12-12 om 19:40 uur

Sketchbee 2.0

Ondanks dat Sketchbee en derden hard bezig zijn met een nieuwe HTML5 site is de website vanaf vandaag geupgrade naar versie 2.0.
Het zat al een tijdje in de planning om de website een stukje zakelijker en toegangkelijker te maken voor iedereen en dat is naar ons idee goed gelukt. De nieuwe look maakt gebruik van de al bestaande kleuren van het logo. We hebben dit keer meer gekeken wat op alle mobiele apparaten goed weergeefbare kleuren waren en ook moesten de kleuren zakelijker en professioneler overkomen dan het zachte en soms moeilijk leesbare geel wat we eerst op de site hadden.

Naast de website heeft het logo ook een iets donkerdere kleur grijs gekregen, deze werd al langer gebruikt op briefpapier en visitekaartjes maar op de website en andere uitingen was het nog een iets lichtere variant. Wij zijn erg blij met deze veranderen en hopen dat iedereen ze kan waarderen.

geplaatst op 06-12-12 om 13:35 uur

Sketchbee helpt!

Na het succesvol helpen van de Pauluskerk in Rotterdam helpt Sketchbee nu weer een goed doel.
Dit keer helpen wij iemand anders die zich inzet voor de stichting Alpe d'HuZes. Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag de legendarische Alpe d'Huez tot 6 keer aan toe beklommen.

Hans Bos gaat volgend jaar voor het eerst meedoen met de Alpe d'HuZes en is al hard aan het trainen.
Maar naast zijn inzet, trainingen en het al betaalde inschrijfgeld heeft hij nog veel meer hulp nodig om mee te mogen doen aan de Alpe d'HuZes.
Het is namelijk verplicht een sponsor bedrag op te halen van € 2500,-. Het trainen opzich is al een hele opgave en dus daarom heeft Sketchbee Graphic Design aangeboden om gratis een flyer voor Hans te ontwerpen zodat hij meer sponsoren kan werven. Naast het maken van de flyer betaald Sketchbee ook de eerste 100 flyers.

Nieuwsgierig geworden naar de flyer? bekijk hier de hele flyer (voor & achterkant) in lage resolutie.

geplaatst op 27-11-12 om 21:29 uur